Plummer: Den sidste brik er på plads

DRs generaldirektør, Kenneth Plummer, glæder sig over, at der er fundet en ny formand for DR. "Nu er den sidste brik faldet på plads," siger han.

Foto: Uffe Weng
Der er glæde hos DR efter udnævnelsen af tidligere teaterchef Michael Christiansen til formand for DRs bestyrelse.

”Det er dejligt, at der er fundet en ny formand for DR. Michael Christiansen kommer til DR med stor erfaring både fra kulturlivet, den politiske verden og det offentlige. Vi har i DR fået styr på økonomien, strukturen og programmerne, og nu er den sidste brik med bestyrelsen også faldet på plads. Jeg ser meget frem til samarbejdet,” siger DRs generaldirektør, Kenneth Plummer, til DRs intranet.

Han takker samtidig Torben Dalby Larsen, der har fungeret som midlertidig DR-formand, for godt samarbejde, siden Mogens Munk Rasmussen for fire måneder siden blev smidt af posten på grund af byggeskandalen i DR-byen.

Den nyudnævnte formand siger til DRs intranet, at han glæder sig til at gå i gang med arbejdet.

"Jeg er utrolig glad for at overtage posten som formand for DR. En institution som er en hovedhjørnesten i dansk medie- og kulturliv, og som også i fremtiden skal løfte den vigtige samfundsopgave med at levere mangfoldighed, kvalitet og troværdighed både i nyhedsformidlingen og i de kulturelle tilbud," siger Michael Christiansen.