Per Mikael Jensen: Sagen har været hysterisk

Sagen om TV 2s administrerende direktørs afgang og habilitetsproblemer har nået et hysterisk omfang, mener manden i orkanens øje, der ikke selv kan få øje på problemer i sagen.

Per Mikael Jensen Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Knudsen
"Det er en helt fin beslutning. Det er lige før, jeg vil sige, jeg er enig i den, når man tænker på det hysteriske omfang, den her sag har fået," siger han til TV 2 News i kølvandet på bestyrelsens beslutning om, at han straks skal forlade posten som administrerende direktør.

Per Mikael Jensen har ikke noget problem med, at bestyrelsen har valgt at fritstille ham.

I november tiltræder Per Mikael Jensen stillingen som topchef i Metro International, der har tætte relationer til MTG, som er TV 2's største konkurrent på det kommercielle tv-marked. Og som samtidig er en af favoritterne til at købe TV 2 i en fremtidig salgsproces.

Netop den mulige sammenblanding af interesser har fået politikere og eksperter op af stolene med en skarp kritik af, at TV 2s bestyrelse i første omgang accepterede, at Per Mikael Jensen skulle fortsætte som administrerende direktør indtil udgangen af november – en beslutning som er ændret i dag.

Per Mikael Jensen ser dog ingen habilitetsproblemer.