Parken i topform opjusterer forventningerne

2011 bliver klart bedre for Parken end forventet. Det oplyser koncernen, der regner med at nå en omsætning på 1.5 mia. kroner i år.

Pink på scenen i Parken lørdag 24. juli 2010. En af de få store koncerter i Parken i 2010, der ellers var et tamt koncertår i Danmark. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Parken opjusterer i forbindelse med årsresultatet for 2010 forventningerne for 2011 med en omsætningsfremgang på små 200 mio. kroner. Ved fremlæggelsen af 2009 regnskabet for et år siden, forventede Prarken eller kun, at man i 2011 ville kunne nå en omsætning på 1,3 mia. kr. og et positivt resultat før dagsværdiregulering af renteswaps og skat.

Denne forventning er nu ændret, således at der for 2011 forventes en koncernomsætning på 1,5 mia. kr. og et resultat før skat i niveauet 175 mio. kr. Forbedringen skal ses i sammenhæng med de ændrede sportslige målsætninger for F.C. København. I forventningen indgår således, at F.C. København genvinder det danske mesterskab, og i efteråret 2011 kvalificerer sig til Play-off runden og derfra går videre til gruppespillet i UEFA Champions League ligeledes i efteråret 2011, skriver Parken i årsregnskabet.

Play-off runden indgår med en skønnet effekt på det primære resultat i størrelsesordenen 14 mio. kr., mens en kvalifikation til gruppespillet i UEFA Champions League 2011/12 indgår med en skønnet effekt på det primære resultat i størrelsesordenen 115 mio. kr.

Forbedringen i forhold til den tidligere forventning skyldes også de øvrige forretningsområder samt lavere niveau for koncernens finansielle omkostninger 2011.

Især antallet af koncerter - og medfølgende indtjening på publikum - forventer Parken bliver klart forbedret i 2011.