Nu kan du få dine varer om natten

Få varerne leveret om natten i stedet for om dagen. Det tilbud vil vognmænd nu give deres kunder.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er hurtigere at komme rundt på de danske veje om natten. Derfor vil Danske Fragtmænd nu tilbyde deres kunder natleverancer.

Det fortæller DR Østjylland.

- Fra 1. januar vil vi markedsføre det over for vores nuværende kunder og det øvrige erhvervsliv, så alle kan benytte sig af den service, det er at få leveret varer om natten, siger direktør hos Danske Fragtmænd i Aarhus, Peter B. Jepsen.

Et forsøg med nat-leverancer til VVS-grossist-virksomheden Sanistaal har nemlig været så stor en succes, at alle kunder nu får tilbuddet.

- De er meget, meget tilfredse med den service. Når deres folk og svende møder ind om morgenen, ligger de ting, de skal bruge, klar til dem.

- Det er hurtigere for lastbilerne at komme rundt om natten, hvor der ikke er trafikpropper og ventetid. De bruger mindre brændstof og forurener mindre. Butikkerne får leveret varerne hurtigere og vognmændene udnytter deres biler bedre, forklarer Peter B. Jepsen.

- Den enkelte vognmand vil have en bedre økonomi, fordi han kan udnytte sit materiel 24 timer i døgnet. Og så vil det give mere plads på vejene til os andre om dagen, siger han.