Low-Fis platform introducerer begrebet dagligstuekoncerter

Stiftere: Anne Dvinge og Stine Hulvej

Stine Hulvej (th.) har sammen med Anne Dvinge stiftet musikbooking-platformen Low-Fi. Hun præsenterede idéen for Berlingske Business Boosts ekspertpanel sammen med Karsten Kjems. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged

Jazz-entusiasten Anne Dvinge og it-arkitekten Stine Hulvej er gået sammen om at bringe livemusik ind i dagligstuen hos musikelskere verden over. På platformen Low-fi, kan man søge efter og booke bands til at komme og spille hjemme hos én selv til din private fest, eller man kan oprette en koncert-event og sælge billetter til andre medlemmer af Low-Fi.

 

Stifterne bag platformen kalder den selv en slags musikkens Airbnb og et globalt peer-to-peer-fællesskab og en deleøkonomisk markedsplads for live musik, som tager udgangspunkt i, at den økonomisk driver i musikøkonomien i dag er netop livemusik. Målgruppen er alle, der vil have en musikoplevelse, og målet er at forbinde musikelskere i alderen 27-60 år med upcoming talenter og uafhængige musikere.

 

Platformen har fået støtte fra blandt andre Innovationsfonden og er ude i sin første version, som indtil videre har omsat for 300.000 kr. Senere i november måned forventer Anne Dvinge og Stine Hulvej at lancere platformen officielt.

Selvom der er tale om et nicheområder, så dommerne potentiale i virksomheden.

http://lowficoncerts.com/