Kasi-Jesper forsætter sin kamp mod Skat i Landsretten

Næste slag mellem Jesper Nielsen og Skat skal stå i Landsretten, og der er 272 millioner kroner på spil. Jesper "Kasi" Nielsen anker Landsskatterettens dom fra januar, som han betragter som "mega urimelig".

Jesper "Kasi" Nielsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Endless«. Sådan kan konflikten mellem Skat og Jesper Nielsen snart beskrives, og næste kapitel i kampen om de famøse 272 millioner kroner er nu under opsejling.

Jesper Nielsen har nemlig efter moden overvejelse valgt at anke sin dom fra Skattelandsretten i januar, der afgjorde, at Jesper Nielsen ikke havde ret til at trække store sportssponsorater i Brøndby IF og AG København fra i Skat.

Det skriver Børsen.

»Sagen har været ekstremt opslidende for os, og vi har mest lyst til at lægge den bag os og notere tabet som dyre lærepenge. Alligevel har vi valgt at anke, fordi vi mener, at afgørelsen er mega urimelig,« siger Jesper Nielsen.

Uenigheden mellem Jesper Nielsen og Skat går på, hvorvidt Jesper Nielsens sponsorater af Brøndby IF og AG København gav mening forretningsmæssigt. Det mener Skat ikke at de gjorde, og derfor har Jesper Nielsen ikke ret til at trække beløbet på 272 millioner kroner fra i Skat. Den vurdering var Landsskatteretten enig i, men Jesper Nielsen har altså nu valgt at anke dommen til Landsretten.