Kasi-Jesper kan blive presset ud af smykkekomet

Allerede inden for få uger kan en magtkamp sende Jesper »Kasi« Nielsen ud af smykkefirmaet Endless Jewelry.

Ifølge flere kilder er Jesper Nielsen »raget uklar med de øvrige investorer«, hvorfor flere af selskabets ejere vil fratage ham posten i selskabet samt retten til at repræsentere Endless Jewelry. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den farverige erhvervsmand Jesper »Kasi« Nielsen har kurs mod et brud med smykkefirmaet Endless Jewelry, som han selv stiftede for tre år siden.

Det skriver Børsen.

Ifølge flere kilder, som mediet har talt med, er Jesper Nielsen »raget uklar med de øvrige investorer«, hvorfor flere af selskabets ejere vil fratage ham posten i selskabet samt retten til at repræsentere smykkefirmaet. Ejerkredsen udgøres blandt andet af den tidligere Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen, Brøndby-rigmanden Jan Bech Andersen og den tidligere koncerndirektør for vindmøllegiganten Vestas, Morten Albæk.

Ifølge Børsens oplysninger forhandles der i øjeblikket om Endless-stifterens fremtidige rolle i smykkefirmaet og hans aktiepost på 20 pct., hvor der ventes en afklaring inden for blot få uger.

Selv afviser Jesper Nielsen, at han er tæt på at forlade sit hjertebarn.

»Min rolle i Endless er hele tiden til diskussion, fordi den tegner selskabet udadtil. Men der er ikke noget lige op over,« siger Jesper Nielsen til Børsen.

Det er angiveligt uenigheder om strategien og salgsmetoderne i Endless, som konflikten tager udgangspunkt i. Den nuværende Endless-topchef, Paul Moonga, har ikke ønsket at kommentere på uenighederne overfor Børsen.