Kan du tjene penge på elbiler?

Med konferencen BET 2011 sætter elbilklyngen Bright Ignite fokus på forretningsmulighederne i elbiler og præsenterer samtidigt otte nye modeller, som kører ind på det danske marked i år.

I 2011 kommer elbilerne for alvor til Danmark, mener folkene bag ny messe, som sætter fokus på forretningsmulighederne for danske virksomheder og præsenterer en række af de nye modeller. Billedet er fra december og viser den lynhurtige og eldrevne Tesla Roadster, der i Danmark kan erhverves for lige under en million kroner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Elbiler har længe været erklæret på vej, men i løbet 2011 bliver flere køreklare modeller rent faktisk introduceret på det danske marked. Og derfor har klyngevirksomheden Bright Ignite besluttet at afholde den første elbilkonference i Danmark, der rent faktisk præsenterer bilerne for publikum.

Ved konferencen, der har fået navnet BET 2011 og afholdes på Horsens Kunstmuseum, kan besøgende således se - og prøvekøre - modeller fra Citroën, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Smart, Toyota, Tesla og danske ECOmove samtidigt med, at en række eksperter og branchefolk fortæller om forretningspotentialet i branchen.

- Vi mener ganske enkelt, at tiden og markedet er til en konference som BET 2011. Bilerne er her, så lad os da sammen se på dette spændende nye teknologiske område, der ud over en positiv indvirkning på vores miljø har potentiale til at skabe både god indtjening og nye jobs, siger direktør for klyngesamarbejdet Karsten Lumbye Jensen.

To fokusområder

Konferencen løber over to dage som vil have fokus på henholdsvis de forretningsmuligheder som elbilindustrien åbner for danske virksomheder og iværksættere samt på de fordele som elbiler i kan give etablerede virksomheder i form af image og økonomi.

Derudover vil biludstillingen begge dage være åben for den øvrige offentlighed fra kl. 14.00 – 18.00, hvor der ud over at ”sparke dæk” vil være mulighed for demokørsel af udvalgte el- og plug-in hybridbiler.

Læs mere og se program for arrangementet, der afholdes 18. og 19. maj på på Horsens Kunstmuseum HER! (eksternt link)