Hugo Boss skuffer med driften og udbyttet

For 2018 venter Hugo Boss at løfte sin omsætning med en lav til midt-encifret procentsats, mens EBITDA ventes at udvikle sig i niveauet minus 2 til plus 2 pct. Fold sammen
Læs mere
Foto: DANISH SIDDIQUI

Den tyske modekæmpe Hugo Boss kunne ikke helt leve op til forventningerne i sit årsregnskab for sidste år, hvor driften ikke kunne følge med analytikernes prognose.

Og selv om selskabet også skruer op for udlodningen til aktionærerne, er udbyttet for regnskabsåret også umiddelbart en skuffelse for markedet.

Hugo Boss leverede sidste år et justeret driftsresultat (EBITDA) på 491 mio. euro, mens analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News havde ventet et resultat på 499 mio. euro.

Udbyttet foreslås at blive 2,65 euro per aktie mod 2,60 euro per aktie for regnskabsåret 2016. Analytikerne havde på forhånd regnet med en udbetaling på 2,74 euro per aktie.

For 2018 venter Hugo Boss at løfte sin omsætning med en lav til midt-encifret procentsats, mens EBITDA ventes at udvikle sig i niveauet minus 2 til plus 2 pct.

Nettoresultatet, der sidste år steg 19 pct. til 231 mio. euro, ventes ligeledes at stige med en lav til midt-encifret procentsats.

/ritzau/FINANS