Elitestuderende fra CBS kæmper om Grundfos' gunst i iværksætter-konkurrence

I CBS' store internationale iværksætterkonkurrence, CBS Case Competition, skal 12 hold kæmpe om at fremvise deres projekt for Grundfos.

Studerende og medlemmer af styregruppen for konkurrencen klapper af vinderne CBS Case Competition 2016 Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen

Sidste år var det TDC, der skulle have hjælp fra unge iværksættere verden over med at skabe vækst på toplinjen i teleselskabets consumer division. I år er det så Grundfos, der får assistance fra de unge elitestuderende i CBS Case Competition. Det er netop blevet offentliggjort på et pressemøde på Copenhagen Business School.

De 12 iværksætterhold - hvoriblandt et er dansk fra Copenhagen Business School - har fået 32 timer til at finde ud af, hvordan Grundfos skal skabe bæredygtig vækst i vandområder i 2020. Det fortæller Grundfos' koncernchef Mads Nipper i en pressemeddelelse.


»Vi står over for massive udfordringer på vandområdet, og vi er nødt til at handle nu. Vi arbejder på at komme op med nye forretningsmodeller, der er bæredygtige og udnytter de digitale muligheder. For at få et yderligere perspektiv og helt nye øjne på dette emne, synes vi, at det kunne være spændende at få de studerende til at komme med bud på, hvordan fremtidens løsninger kan se ud.«

Det danske holds fire deltagere er Anders Brandt Bangsgaard(23), Mette Krogsgaard Schrøder(22), Rasmus Koch Giese(21), og Gustav Håkonsson(22). De studerer alle på CBS.

Vinderholdet i den internationale konkurrence på CBS går videre til VM-finalen Champions Trophy Case Competition. Desuden får mestrene mulighed for at designe en arbejdsdag hos BCG, Wunderman, Deloitte, PFA, Maj Invest eller Arla, der alle er partnere hos CBS Case Competition.Udover den internationale konkurrence er der også en såkaldt open-konkurrence, hvor der er tilmeldt omtrent 1000 deltagere fra 20 lande. Her er 30.000 kroner på spil for at løse samme case for Grundfos.

CBS Case Competition er arrangeret af de studerende selv og løber fra mandag til og med fredag. Fredag er dagen, hvor finalen bliver afgjort. Konkurrencen har kørt siden 2002.