Dansk Bacon til svenskerne

Det danske produktionsselskab Bacon, der senest gjorde sig bemærket med en massiv prishøst ved EM i reklame, Eurobest, udvider butikken med en svensk afdeling.

Rutebåde, Passagerskibe med det svenske flag i forgrunden i Stockholm Skærgård Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen

For tre år siden åbnede det 12 år gamle danske produktionsselskab Bacon, der bl.a. har haft afgørende fingre med i de for nyligt flittigt prisvindende reklamefilm for Jack & Jones Premium med Christopher Walken i hovedrollen, et kontor i Oslo, skriver Markedsføring.dk

Og nu fortsætter den nordiske ekspansion med et nyt kontor i Sveriges hovedstad Stockholm.

Det fremgår bl.a. af en opdatering på Bacons Facebook-side, og til det svenske marketingmedie Resumé fortæller den ene af Bacons to stiftere, Kasper Wedendahl, at det bl.a. er Sveriges kreative gennemslagskraft, der har fået selskabet til at satse svensk.

»Sverige har altid stået i høj kurs, når det kommer til kreative ideer og eksekvering, så det er med både både ydmyghed og æresfrygt, at vi åbner kontor i den svenske hovedstad og på den måde introducerer vores Skandinaviske version af Bermuda-trekanten heroppe, siger han til Resumé.

Produktionsselskabet Bacon har i sin levetid vundet masser af reklamepriser såvel nationalt som internationalt.

Senest blev selskabet belønnet med en Eurobest Golden Palm som årets bedste produktionsselskab ved Eurobest, der også kaldes for EM i reklame. Her blev det også til masser af andre priser, heriblandt to Grand Prix’er for Bacons arbejde i forbindelse med ”Made From Cool”-kampagnen fra Jack & Jones.

Se tre af Bacons reklamer her: