Bestseller: Usympatisk angreb fra G-Star

Bestseller afviser G-Stars anklager om designplagiat som usympatisk propaganda.

Bestseller afviser anklagerne om at Jack&Jones jeans skulle være kopieret fra G-Star. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske tøjkoncern Bestseller, der står bag brands som Jack&Jones, Only, Vila og Vero Moda, er uforstående overfor G-Stars anklager om designplagiat. Bestsellers kommunikationschef, Bo Terp, kalder anklagerne for usympatiske.

"Generelt mener vi, at G-Stars motiver er tvivlsomme og skal ses i forhold til markedsudviklingen. Vi er åbne for konkurrence, men vi tror ikke, at grundsløse anklager, der skal booste deres image, vil hjælpe G-Star med at få markedsandele," siger han og fortsætter:

"Vi kan kun se G-Stars opførsel som usympatisk, og vi anser det for at være dårligt udført branding."


Bestseller har endnu ikke modtaget nogle stævninger og ved derfor ikke, hvad de specifikt indeholder. Til gengæld vil Bo Terp gerne kommentere på det, han kalder vildledende propaganda fra G-Star.

"Det er bemærkelsesværdigt, at G-Star bruger meget tid på at snakke om sine tidligere sager mod H&M men glemmer at nævne, at de har tabt to sager mod os i Holland. Og det er nøjagtig samme anklager, de nu kommer med igen. Selv om domstolen i Holland har afgjort, at der ikke er tale om trademark-overtrædelser," siger Bo Terp.

Se billederne og døm selv: Er designertøjet em kopi?

Heller ikke anklagen om misbrug af modelfoto på en Vila-t-shirt vil Bestseller høre tale om.

"Der er ingen reference til Gemma Arterton og der heller ingen intention om, at det skulle ligne hende eller at Vila skulle bruge hende som model," lyder det i en pressemeddelelse.

Se billederne og døm selv: Er designertøjet em kopi?