Amagerbanken roder rundt i aktiesalg

Først meddelte Amagerbanken, at den afgående bankdirektør Jørgen Brændstrup havde købt aktier for 1,3 mio. kr. Men det var en fejl, for faktisk havde han solgt ud af sine aktier.

Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det har ikke været nemt at være Amagerbanken. Og det er det tilsyneladende fortsat ikke. I hvert fald kan Amagerbanken ikke finde ud af, om den afgående direktør er i færd med at købe op eller sælge ud af bankens aktier.

Først meddelte banken, at Jørgen Brændstrup havde købt aktier for 1,3 millioner kroner. Det var noget overraskende, da direktøren i går onsdag sagde sit job op i banken.

Der gik imidlertid ikke lang tid, før Amagerbanken sendte en ny meddelelse, hvor ordet køb var skiftet ud med ordet salg.

Læs også: Direktørens op- og nedture i Amagerbanken

Men det kan selvfølgelig være svært at kende forskel på salg og køb.

Også de to nu fratrådte bestyrelsesmedlemmer i Amagerbanken, Jesper Reinhardt og Henrik Håkonsson, har i denne uge solgt stort ud af deres Amagerbanken-aktier.

Mens bestyrelsesformand N. E. Nielsen og flere andre bestyrelsesmedlemmer trak sig med øjeblikkelig virkning på onsdagens dramatiske generalforsamling i Amagerbanken, så bliver Brændstrup lidt endnu. Han fratræder senest om et halvt år.