Nicklas Bendtner overvældet: 'Det har berørt mig'

Han blev skiftet ind søndag aften. Og det var tydeligt, hvad de hvidklædte fans i Hobro mente om Nicklas Bendtner.

»Jeg synes, at de medrejsende FCK-fans tog virkelig flot imod mig.«

Sådan siger den 31-årige angriber til klubbens hjemmeside, efter han officielt fik debut, da han kom på banen efter 71 minutter.

Noget, der gav store jubelbrøl fra de medrejsende FCK-fans, der sang Bendtners navn, før han overhovedet betrådte banen. Men det er ikke kun her, han har følt sig velkommen. Sådan har det været fra start.

»Generelt har jeg været overvældet af den modtagelse, jeg har fået. Det har berørt mig, og jeg vil gøre mit bedste for at betale tilbage på banen og hjælpe holdet, så godt jeg kan,« siger Nicklas Bendtner.

Allerede torsdag kan han få chancen igen, når FCK skal møde FC Lugano i Europa League-gruppespillet. Søndag venter så et topbrag, når FC Midtjylland kommer på besøg i Telia Parken.

Og Nicklas Bendtner har et simpelt krav til kampene. De skal begge give tre point til løverne, og han ser meget frem til, at det foregår på netop det stadion, han har haft mange oplevelser på med landsholdet.

Nu bliver det iført en FCK-trøje, og Nicklas Bendtner håber, stemningen bliver vild.

»Det ser jeg virkelig frem til at være en del af, og hvis Ståle vælger at bruge mig, vil jeg gøre alt hvad jeg kan for, at vi som hold lykkes i begge kampe,« siger Bendtner, der indtil videre har skrevet under på en kontrakt på fire måneder med de forsvarende danske mestre.

Han blev hentet til Superligaen på transfervinduets sidste dag. Helt præcist blev det offentliggjort klokken 23.45, at FCK havde hentet ham i Rosenborg. Kort tid efter satte angriberen selv ord på, hvorfor han havde valgt at skifte til netop FCK.

'Da jeg var 16 og drog hjemmefra, var der meget, jeg ikke vidste noget om. Men jeg vidste i hvert fald, at jeg gerne ville vende tilbage til K.B. og FCK en skønne dag,' skrev Nicklas Bendtner, der havde en svær sidste tid i Rosenborg.

'Det var ikke med min gode vilje, at jeg lå stille over sommeren. Men pausen har i det mindste gjort mig klogere på, hvor jeg står i min karriere. Jeg er overhovedet ikke træt af fodbold. Jeg er sulten og motiveret som aldrig før,' skrev angriberen.