Zaza: Giv os de store hold

AaB-keeper Karim Zaza håber, at nordjyderne på tirsdag vil trække nogle af Europas sværvægtere, når der er lodtrækning til UEFA Cuppens gruppespil.

Karim Zaza var ovenud lykkelig for, at det torsdag lykkedes AaB at spille sig ind i UEFA Cuppens gruppespil. Efter de to uafgjorte kampe mod Sampdoria er AaB-keeperen klar til at møde endnu hårdere modstand. Zaza håber således på en svær lodtrækning tirsdag i schweiziske Nyon.

- Jeg håber, at vi trækker nogle af de stærke hold. Hvorfor skulle vi ønske os at trække Helsingborg, når vi kan møde dem i Royal League? Lad os nu få nogle af de helt store, sagde Karim Zaza efter 0-0-kampen i Aalborg.

- Nu er vi allerede nået længere, end nogen har forventet af os, så det gælder bare om at nyde det og se, hvad der sker. Ingen vil forvente, at vi går videre fra gruppespillet, sagde Zaza, der fik en dum advarsel i anden halvleg af opgøret mod italienerne.

Den betyder, at AaB-keeperen ikke kommer med i den første af de fire europæiske kampe, der venter nordjyderne i løbet af efteråret.

/ritzau/