Ward dropper Kessler-kamp og møder englænder

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mikkel Kesslers onde ånd, bokseren Andre Ward, har valgt at droppe revancekampen mellem de to og møder i stedet en undertippet britisk bokser.

Hvis danske Mikkel Kessler eller hans tyske promotor Kalle Sauerland havde sat næsen op efter et nyt møde med amerikaneren Andre Ward, så blev de natten til torsdag slemt skuffede.

Her stod det nemlig klart, at Andre Ward i sit comeback til ringen efter to år i skyggen har valgt at pege på briten Paul Smith som sin modstander 20. juni i Oakland USA. En mere end overkommelig modstander for Andre Ward, der tidligere i karrieren besejrede Mikkel Kessler i 2009.

Danske Mikkel Kessler valgte i februar måned i år at trække sig tilbage som professionel bokser, men åbnede samtidig for, at han ville gøre comeback, hvis promotor Kalle Sauerland skaffede ham en kamp mod Andre Ward eller engelske Carl Froch.

Og der skulle ikke gå mange dage efter Kesslers beslutning om at stoppe, før Kalle Sauerland meldte sig på banen med planer om at skaffe danskeren en ny kamp mod Andre Ward i forsommeren.

Kalle Sauerland og hans danske tv-partner Viasat har siden forhandlet med Ward-lejren, og angiveligt været tæt på at kunne sende et konkret tilbud tilbage til Mikkel Kessler. Men noget må være gået skævt i forhandlingerne, for nu står Andre Ward altså i første omgang med en officiel kamp mod 32-årige Paul Smith.

Englænderen er umiddelbart langt fra såvel Andre Wards som Mikkel Kesslers niveau. Mens Ward er indehaver af Kesslers tidligere Super World-titel i supermellemvægt hos WBA, har Paul Smith et britisk mesterskab og senest to tabte VM-kampe til den aldrende Arthur Abraham som de største bedrifter sit cv.

Med nyheden om Andre Wards nye modstander hænger håbet om et comeback til Mikkel Kessler umiddelbart i en endnu tyndere tråd.