United tæt på Dortmund-stjerne

Manchester United er ifølge det engelske medie Sky Sports meget tæt på at hente Ilkay Gündogan til klubben.

Den engelske storklub har åbent meldt ud, at man i sommerens transfervindue ønsker at hente en midtbanespiller. Det bekræftede manager Louis van Gaal tilbage i februar.

»En kreativ midtbanespiller er vores prioritet til sommer. Jeg leder efter balance, og det har jeg brug for på midtbanen,« lød det dengang fra van Gaal. Og nu lader det til, at van Gaal er tæt på at sikre sig den fornødne balance i form af Dortmund-spilleren Ilkay Gündogan. Det skriver Sky Sports.

24-årige Gündogan er fast mand på Dortmunds mandskab, hvor han har spillet siden 2011, men med kontraktudløb efter næste sæson er Dortmund villige til at sælge den tyske landsholdsspiller til sommer. Klubben vil gerne have lidt penge i kassen og undgå, at han smutter gratis på fri transfer. Prisen for tyskeren skulle angiveligt ligge på omkring 200 millioner danske kroner.

Sammen med Dortmund var han med til at vinde Bundesligaen og pokalturneringen i 2012-13, men han kan nu være på vej væk til Premier League.

Rygterne om Gündogans fremtid kommer blot en uge efter, at Dortmund-træner Jürgen Klopp meddelte, at han stopper i klubben til sommer. Også han rygtes til Premier League.