Schmeichel har overrasket Sven-Göran

Manchester City-manager Sven-Göran Eriksson har længe været på udkig efter en ny målmand, men Kasper Schmeichel har fået sin manager på andre tanker.

To Premier League-kampe, to sejre og ingen mål indkasseret. Det er den dejlige nyhed for Manchester Citys nye manager, svenske Sven-Göran Eriksson. Den positive start på sæsonen, som den 20-årige danske målmad Kasper Schmeichel har bidraget positivt til, har også fået svenskeren til at overveje, om klubben overhovedet har brug for en ny rutineret målmand, som manageren ellers længe har meldt ud.

- Hvis Kasper forsætter som nu, behøver vi snart ikke at bruge mere tid på at snakke om at købe en ny målmand. Jeg har kun kendt Kasper en måned, men jeg kan allerede se, at han er en ekstremt selvsikker dreng. Han er ikke den højeste målmand, men han er fantastisk på stregen. Han har hurtige fødder, og redder alting dér, siger Sven-Göran Eriksson ifølge hjemmesiden teamtalk.com.

Schmeichel har fået chancen i City-målet, efter holdets normale førstevalg, Sveriges landsholdsmålmand Andreas Isaksson, er ude med en skade.

/ritzau/