Peter Gade færdig ved VM

Peter Gade er færdig ved VM i Malaysia. Den femteseedede dansker tabte i kvartfinalen i herresingle Sony Dwi Koncore fra Indonesien.

Peter Gade tabte i kvartfinalen til Sony Dwi Koncoro fra Indonesien. Foto: AFP Fold sammen
Læs mere

Peter Gade måtte fredag formiddag se sine VM-drømme knust, da han i kvartfinalen ved VM i Malaysia tabte til den niendeseedede Sony Dwi Koncore fra Indonesien.

Peter Gade spillede et godt første sæt, som han dog endte med at tabe 20-22, og dermed satte danskeren sig selv under pres. I andet sæt var Gade i perioder langt fra at have kontakt, men formåede dog at gå fra stillingen 12-17 til 18-19. Den femteseedede dansker måtte dog se sig besejret 18-21.

- Jeg kan ikke være utilfreds med den måde, jeg spillede på. Jeg gav alt, men de små ting blev afgørende, lød den første kommentar fra Peter Gade efter nederlaget.

Dermed lykkedes det ikke for Peter Gade at blive den første spiller nogensinde i herresingle, der vinder fire medaljer ved VM, da en semifinaleplads ville have betydet, at bronzen var sikker. Peter Gade vandt bronze i 1999 og 2005, mens han vandt sølvmedalje i 2001.

/ritzau/