Ove Christensen ny Vejle-træner

Ove Christensen blev tirsdag præsenteret som træner i Vejle Boldklub, hvor han afløser fyrede Kim Poulsen. Ove Christensen er ansat på en funktionæraftale.

Ove Christensen, Arkivfoto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Mandag fyrede Vejle Boldklub Kim Poulsen som cheftræner, og tirsdag formiddag var klubben så klar med navnet på afløseren.

Den 57-årige rutinerede træner Ove Christensen blev præsenteret som manden, der skal puste selvtillid og moral ind i den nedrykningstruede superligaklub.

Ove Christensen er ansat på en funktionæraftale, og der er dermed ikke på forhånd sat en deadline for, hvor længe samarbejdet mellem klub og træner løber.

- Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden for at træne en traditionsklub som Vejle Boldklub, som jeg altid har sat meget højt. Jeg har fulgt de seneste års udvikling i Vejle og er fuld ud overbevist om, at den fornyelse, som er i gang i Nørreskoven, vil bringe Vejle tilbage i toppen af dansk fodbold. Og jeg ser frem til at blive en del af den proces, citeres Ove Christensen for i en pressemeddelelse fra Vejle Boldklub Elitefodbold A/S.

Vejle fyrede mandag aften Kim Poulsen som cheftræner efter søndagens 0-4-nederlag ude til Brøndby IF.