OB-fanformand fordømmer Emil Larsen-chikane

Flere af OBs fans har været efter Emil Larsen på det seneste.
Læs mere
Fold sammen

Stig Stubgaard, formand for OBs officielle fanklub 'De Stribede', opfordrer sine medfans til at støtte op om Emil Larsen i stedet for at hakke på ham. Men Emil Larsen må også gøre noget for at vinde fansenes hjerter.

Stig Stubgaard overværer selv størstedelen af OBs kampe på stadion. Han kender ikke de fans, der har været efter Emil Larsen med pibekoncerter og buh-råb i snart et langt stykke tid, men han bryder sig ikke om måden at vise sin utilfredshed på.

»Det er ikke min stil. Det er vigtigt at understrege, at det er en mindre gruppe, der gør det. Selvfølgelig er det i orden ikke at være tilfreds med en spiller. Vi er alle dedikerede fans. Men konstant chikane hører ingen stedet hjemme, og slet ikke den slags, der sker uden for banen,« siger Stig Stubgaard med henvisning til en udtalelse i Ekstra Bladet, hvor sportsdirektør i OB, Jesper Hansen, fortalte, at Emil Larsen også er blevet generet væk fra grønsværen.

»Men Emil Larsen må også give noget igen på banen. Få noget græs på knæene. Når hans spillemæssige form er, som det er tilfældet for tiden, må han i det mindste knokle. Der har det måske været lidt for halvhjertet.«

Emil Larsen er kommet i vælten endnu en gang blandt de stribede fans. Grunden er, at han efter 1-2-nederlaget til FC Vestsjælland udtalte, at »de (OBs fans, red.) ikke kan lide mig, og jeg kan ikke lide dem.« Udtalelsen skal ses i lyset af, at han, da han blev pillet ud mod Vestsjælland, blev ledsaget af en række hånlige klapsalver sammen med en pibekoncert fra dele af publikum, og senere har han nuanceret udtalelsen og sagt, at den kun er møntet på de fans, der er utilfredse med ham.

Allerede tilbage i 2013 blev han upopulær blandt flere OB-fans. Emil Larsen fik muligheden for at skifte til Brøndby, der er en af OBs største rivaler, og han lagde ikke skjul på, at han gerne ville til den københavnske vestegn. Men skiftet faldt til jorden, fordi Brøndby dumpede ham ved det obligatoriske lægetjek, og derfor vendte han tilbage til OB igen.

Den episode har ifølge Stig Stubgaard været med til at så tvivl om hans dedikation for OB hos nogle fans. Måske bedre præstationer i fremtiden vil få utilfredsheden til at gå væk, men Emil Larsens seneste udtalelse hjælper formentlig ikke på det, påpeger fan-formanden.