NBA-mestrene sætter vild rekord

Sidste sæsons MVP Stephen Curry (30) kan fejre endnu en sejr med holdkammeraten Klay Thompson (11). Parret er kendt som 'The Splash brothers'. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De forsvarende mestre i den amerikanske basketliga NBA, er kommet forrygende fra start i den nye sæson. Golden State Warriors har fejet al modstand af banen i overbevisende stil og tordner mod endnu et mesterskab (selv om sæsonen er lang).

Warriors tangerede natten til mandag rekorden for den bedste sæsonstart, da holdet vandt sin 15. sejr ud af lige så mange kampe. I 1948-49 var Washington Capitols det første hold til at gå 15-0, og i 1993-94 præsterede Houston Rockets også at hente 15 sejre i de første 15 kampe.

Golden State, der i sidste sæsons finaleserie besejrede superstjernen Lebron James og Cleveland Caveliers, var på en overkommelig opgave da de hjemme i Oracle Arena tog mod Denver Nuggets. Udeholdet blev sendt hjem med et 118-105 nederlag.

På Warriors holdet har man sidste års MVP (mest betydningsfulde spiller) i Stephen Curry. Og selvom han blev sparet i kampens fjerde periode, så lykkedes det alligevel Warriors at hive sejren i land, som også placerer dem i toppen af Western Conference.

Med den 15. sejr slog Golden State samtidig også rekorden for den bedste start af en forsvarende mester. Holdet slog således Boston Celtics’ rekord fra 1957-58.