Meulensteen kritiserer Brøndby

Den forhenværende Brøndby-træner René Meulensteen langer i en hollandsk avis ud efter klubbens ledelse oven på det bratte farvel.

Det var svært at få ret meget at vide om årsagerne til bruddet mellem Brøndby og Rene Meulensteen, da det i fredags blev offentliggjort, at de to parter ikke længere skulle samarbejde. Officielt hed det sig, at hollænderens familie ikke var faldet til i Danmark, men derudover henholdt begge parter sig til en tavshedsklausul i aftrædelsesaftalen.

Den har René Meulensteen tilsyneladende allerede glemt alt om. I hvert fald er han ifølge forza.dk benhård i sin kritik af Brøndby-ledelsen i et interview, han har givet til den hollandske avis Algemene Dagblad.

- I en pressemeddelelse i sidste uge skrev Brøndby, at jeg stoppede på grund af familien, men der var langt større årsager. Brøndby kæmper med to problemer. Der er ingen kemi i den nuværende trup, og på mange pladser i klubbens organisation mangler man den nødvendige ekspertise, siger Meulensteen til avisen.

Meulensteen mente heller ikke, at han havde den nødvendige indflydelse på spillerindkøbene i klubben, og derfor valgte han altså at gå.

/ritzau/