Horsens-træner: Det er urealistisk at snakke om top-6

AC Horsens må ifølge cheftræner Bo Henriksen se langt efter slutspillet efter 1-1 hjemme mod OB.

Horsens-træner Bo Henriksen var karantæneramt til mødet med OB lørdag efter sin bortvisning i kampen før. Arkivfoto. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere

Horsens. Den karantæneramte AC Horsens-træner Bo Henriksen havde efter eget udsagn en fantastisk udsigt oppe fra den tribune, han var blevet henvist til efter sine udfald i kampen mod Silkeborg i seneste spillerunde.

Fra sin plads måtte han dog se sit hold spille 1-1 mod OB. Et resultat der gør det svært at tro på en plads i slutspillet.

- OB gjorde det godt, og de var også bedre, end vi var. Det må vi bare erkende. Men fodboldkampe bliver heldigvis afgjort af mål, og vi kan være tilfredse med 1-1, siger Bo Henriksen.

- Vi har et hårdt program foran os med både FC København og Brøndby. Derfor fokuserer vi ikke så meget på top-6. Vi fokuserer på, at vi skal holde afstanden til bunden, og det gjorde vi i dag.

Det uafgjorte resultat mod OB betyder, at Horsens har to point op til Sønderjyske på sjettepladsen, som er sidste adgangsbillet til medaljeslutspillet.

- Jeg ved godt, det lyder lidt kedeligt, men det er helt urealistisk at snakke om top-6. Det ville være vanvittigt at påstå, at vi skulle tage til Parken og vinde, når der ikke er nogle andre hold, der har gjort det.

- Og hvis vi ikke vinder, skal vi nok have seks point i de sidste to kampe, og det er måske ikke engang nok.

- Derfor er det ret beset overstået. Men det er heller ikke det vigtigste. Det vigtigste har hele tiden været at overleve, og på det punkt er jeg stadigvæk helt rolig, siger Bo Henriksen.

AC Horsens' målscorer Hallur Hansson var efter kampen på linje med sin træner i vurderingen af kampen.

- Vi skal være tilfredse med det ene point. På den anden side er jeg da også irriteret over det mål, de fik. De havde selvfølgelig bolden meget, men vi stod virkelig stærkt defensivt, siger Hallur Hansson.

- Vi har et mål om at overleve. Hvis vi kommer i top-6, vil det selvfølgelig være fantastisk, men vi skal bare så langt væk fra bunden som overhovedet muligt, siger Hallur Hansson.

/ritzau/