Hamrén savnede kvalitet

AaB-træner Erik Hamrén var ikke tilfreds med 1-2 nederlaget i UEFA Cuppen til HJK Helsinki. Han mente, at holdet i perioder ikke viste tilstrækkeligt niveau.

AaB leverede en indsats under middel, da holdet torsdag tabte 1-2 ude mod finske HJK Helsinki i UEFA Cup-kvalifikationen. I hvert fald var træner Erik Hamrén ikke tilfreds med det niveau, som aalborgenserne viste.

- Finnerne var mere aggressive end os, og der var ikke nok kvalitet i det, som spillerne foretog sig. Indsatsen var som sådan god nok, men når vi får fire-fem chancer for at sparke bolden væk, uden at det lykkedes, så er det ikke godt nok, sagde Hamrén efterfølgende med henvisning til begge finnernes mål, hvor Kabba Samura fra Sierra Leone to gange fik lidt for god plads til at score med henholdsvis foden og hovedet.

Hamrén var heller ikke helt tilfreds med, at gæsterne fik et mål underkendt på grund af offside i slutningen af anden halvleg, men han og AaB'erne kan dog trøste sig med, at det trods alt lykkedes for Kasper Risgård at omsætte Martin Pedersens frispark til mål i slutningen af første halvleg.

- Hvis man skal tabe på udebane, så er 1-2 ikke noget dårligt resultat. Men vi skal have mere kvalitet i spillet, hvis vi skal videre i turneringen, sagde Hamrén.

/ritzau/