Fisker bærer over med Zanka efter albueslag

Randers FC - FC København, Alka Superliga , AutoC Park Randers: Randers FCs Mikael Ishak scorer til 1-0 Fold sammen
Læs mere

Kasper Fisker var en ombejlet herre søndag aften, da Randers vandt over FC København. Fisker var genstand for flere FCK-tacklinger, hvoraf den ene gav rødt til Brandur Olsen.

FC København leverede en sløj indsats i 0-3-nederlaget til Randers, hvor flere af de københavnske spillere tabte hovedet. Nicolai Jørgensen sparkede ud efter Kasper Fisker, Mathias »Zanka« Jørgensen hilste på ham med en hård tackling, og så fik Brandur Olsen rødt kort efter at have fjernet benene på Fisker.

Fisker var dog overbærende efter Randers' vigtige sejr, da han kommenterede på Zankas tackling.

»Jeg tror bare, at Zanka og jeg begge går hårdt ind i den, og så rammer jeg bolden først. Jeg synes egentlig ikke, den er så slem. Jeg synes, der er et par stykker, der er værre. Sådan er det. De er bagud og måske lidt frustrerede. Jeg har selv prøvet det, så det er sgu fair nok,« sagde Fisker efter kampen til 3+.

Ifølge ham ville Randers sejren mere end FC København.

»Vi kom med rigtig, rigtig meget aggressivitet og viser, at det er lang tid, siden vi har vundet en kamp. Vi ville bare vinde i dag, det lyste ud af alle, og det var det, der gjorde udslaget,« lød analysen.

Med sejren spidser bronzekampen til, mens FC Midtjylland kan glæde sig over, at mesterskabet kommer tættere og tættere på efter FC Københavns nederlag.