Riddersholm bliver motiveret af arrogante angreb

glen-r
Glen Riddersholm bliver motiveret af de angreb, som han oplever fra Ståle Solbakkens side.
Læs mere
Fold sammen

Ståle Solbakken er ikke Glen Riddersholms favorit-kollega. Nærmest tværtimod. Men Riddersholm bliver ekstra motiveret, når han bliver angrebet af FCKs norske cheftræner.

Det kom frem søndag aften, da Onside på TV3+ viste et klip fra et længere portræt-interview med Riddersholm.

Her vendte FC Midtjylland-træneren igen tilbage til situationen i marts, hvor han sad i studiet sammen med Solbakken, og hvor nordmanden igen begyndte at tale om risikoen for gummiben i FCM.

Ved denne lejlighed reagerede Riddersholm defensivt i stedet for at svare vredt igen, men sådan ville han ikke altid have kunnet reagere.

»Når jeg oplever at blive angrebet sådan af en så arrogant person, så lader jeg det være op til folk selv at bedømme, hvad de mener om ham. Havde det været for to år siden, så havde jeg måske reageret emotionelt og kommet med et vredt angreb. Men jeg har lært af det, og jeg har brugt det som ekstra motivation.«

»På samme måde som jeg også har brugt det, som en tidligere bestyrelsesformand i FCK sagde (tidligere sportsdirektør Niels-Chr. Holmstrøm, som i sin tid ytrede, at han ikke troede på, at Riddersholm havde de fornødne evner til at være cheftræner i FCM, red.)«

»Jeg har hele tiden skullet overbevise en række mennesker om, at jeg var god nok. Det har jeg brugt til at blive endnu stærkere,« fastslog Riddersholm i interviewet.