Everton og Reading spændte ben for hinanden

Everton og Reading udspillede efter alt at dømme deres chancer for at få noget ud af Premier League-sæsonen, da de spillede 1-1 på Goodison Park.

Både Everton og Reading havde hårdt brug for en sejr, hvis de fortsat skulle kunne gøre sig håb om at være med i kampen om femtepladsen i Premier League, der giver adgang til UEFA Cuppen. Nu må begge nok indstille sig på, at den resterende del af sæsonen bliver en kamp om pladserne i den midterst del af Premier League. Søndagens opgør mellem mandskaberne endte nemlig 1-1 på Goodison Park i Liverpool.

Evertons forsvarsspiller Joleon Lescott bragte sig efter 28 minutter i kampens uheldige centrum, da han kom til at rulle læderet over stregen bag sin egen keeper Tim Howard.

Bagud 0-1 skulle manager David Moyes' tropper frem, men trods flere gode muligheder var det først ni minutter før tid, at værterne fik bragte balance i målregnskabet. Angriberen Andrew Johnson steg til vejrs og headede sin ottende sæsontræffer i nettet.

Everton har nu otte point op til femtepladsen, der giver adgang til UEFA Cuppen, mens Reading er et point længere tilbage.

/ritzau/