Dennis Sørensen sendt hjem

Ligalandsholdets første kamp på turen til USA og Mellemamerika, som Danmark tabte 1-3, blev en blandet oplevelse for Dennis Sørensen. FCM-angriberen scorede og fik en dyb flænge i højre fod.

Ligalandsholdskampen mod USA sent lørdag aften blev både en opmuntrende og nedslående begivenhed for angriberen Dennis Sørensen.

I lighed med holdkammeraterne gjorde FC Midtjylland-kometen en glimrende figur i første halvleg, hvorunder Danmark kom foran med 1-0 i det 37. minut, da netop Dennis Sørensen headede Simon B. Poulsens indlæg i nettet.

Selv om danskerne, som antydet, kontrollerede begivenhederne i den første kamp af tre på turen i Amerika og Mellemamerika, lykkedes det alligevel USA at udligne til 1-1 inden pausen.

Flænge ved anklen
Med Dennis Sørensens egne briller var det nu værre, at han måtte udgå kort efter amerikanernes straffesparksmål som følge af en dyb flænge ved den ene ankel.

»Det sker ved et hjørnespark, hvor jeg skal springe op, men så bliver jeg trådt ned af ham. Det er det samme sted, hvor jeg tidligere har haft en flænge,« siger Dennis Sørensen, der skal holde et par ugers pause. Sådan lyder landsholdslæge Mogens Kreutzfeldts umiddelbare dom i hvert fald.

Af den grund er Dennis Sørensen returneret til Danmark, alt imens resten af ligalandsholdet og trænerstaben med Morten Olsen i spidsen befinder sig i El Salvador, som spiller op på onsdag. Lørdag rundes turen af med en kamp mod Honduras, der må formodes at tilhøre en fodboldklasse, som ligger en eller to under USA.

Amerikanerne viste i hvert fald rimelige takter i anden halvleg af lørdagens kamp i Los Angeles, hvor Danmarks målmand Jesper Christiansen blev overrumplet et par gange. Først i det 57. minut og igen ti minutter før tid.

»Jeg synes, vi leverede en god indsats. Vi var kontrollerende i store dele af kampen. Men vi begik to unødvendige fejl. Dommeren og linjedommerne lavede også fejl, og det blev afgørende for kampens udfald.

Vi havde vores chancer i både første og anden halvleg, men de scorer på en overtalssituation. Og når man laver fejl, bliver det straffet,« sagde Morten Olsen efter 1-3-nederlaget.