»Dag og nat«

4-3-3 eller 4-4-2. Bundholdet Brøndby IF har vaklet frem og tilbage mellem systemerne – og gjorde det igen i aftes.

Selvom Brøndby IF spillede hele fire klasser bedre i anden halvleg end før pausen, taler hverken Martin Retov eller Morten »Duncan« Rasmussen varmt for, at holdet principielt stiller op i en 4-4-2-formation.

Rent faktisk havde de to herrer svært ved at se mange lyspunkter efter sidste fløjt i Randers-kampen, der sluttede 1-1.

»Det var som dag og nat,« sagde »Duncan« – med reference til begivenhederne før og efter træner Tom Køhlerts mange ord samt systemskiftet i førnævnte pause.

»Det er ikke godt nok, at der var så meget forskel på præstationen. Men det var selvfølgelig okay, at vi kom igen – og spillede noget af det bedste i sæsonen,« supplerede »Duncan« – og hævdede i samme åndedrag, at han spiller ens, hvadenten der er en makker deroppe i angrebet eller ikke.

»Jeg er lidt ligeglad. Men i dag (i går, red.) hjalp det holdet, at vi skiftede. Det er ikke mig, der er træner, og jeg gør, hvad der bliver sagt. Vi må bare erkende, at vi mangler selvtillid. Og vi skal slås for at komme over stregen.«

Martin Retov har samme syn på sagen:

»Rom blev ikke bygget på en dag. Det er den tilgang, vi har til tingene herude. Et point er nu bedre end at tabe,« sagde Retov.

Træner Tom Køhlert mener ikke, at Brøndby agerer eller spiller som et bundhold.

»Men jeg kan ikke være tilfreds, når vi ikke vandt,« sagde han.