Coronavirus stopper AaB-kamp

Superliga-klubben AaB jagter en ny træningsmodstander.

Således har nordjyderne på grund af den smittefarlige coronavirus aflyst en planlagt testkamp under næste uges træningslejr i Spanien mod den kinesiske klub Wuhan Zall FC.

»Vi er bevidste om, at risikoen for smitte måske er mikroskopisk, og at der stadig er meget, man ikke ved om virussen, men i samråd er ledelse, trænerstab og sundhedssektor blevet enige om ikke at løbe nogen som helst risiko for spillere, trænere og ledere,« siger AaB's administrerende direktør Thomas Bælum i en pressemeddelelse og tilføjer:

»Det er selvfølgelig ærgerligt for os, hvis vi ikke finder en anden modstander på træningslejren, men i det store billede er situationen jo allermest ulykkelig for Wuhan-klubben og deres landsmænd.«

AaB arbejder sammen med arrangørerne hårdt på at finde en ny modstander, men langt de fleste matchninger har allerede fundet sted.

AaB drager mod Malaga og Marbella i morgen torsdag fra Aalborg Lufthavn.

På AaB’s destination Hotel Melia Marbella Banus er i øvrigt også svenske Malmö F.F. med den tidligere AaB’er Lasse Nielsen i truppen indkvarteret.

AaB vil på træningslejren have deltagelse af de 25 aktuelle spillere i Superligatruppen samt U19-Ligamålmand Marcus Bundgaard.

Efter hjemkomsten fra Spanien spilles AaB’s afsluttende testkamp 9. februar mod Vendsyssel F.F.