Avis: Jakob Michelsen bliver ny cheftræner i Sønderjyske

Den danske avis Der Nordschleswiger skriver, at Sønderjyske i de kommende dage vil præsentere 33-årige Jakob Michelsen som klubbens nye cheftræner i stedet for Lars Søndergaard, der rykker til AaB til sommer.

Jakob Michelsen har været cheftræner i Skive siden marts 2014, og Sønderjyske skal angiveligt købe ham fri for 125.000 kroner, fordi han har en frikøbsklausul i sin kontrakt, som han forlængede i januar. Michelsen har tidligere været træner for Skovbakken og Hobro.

Ifølge avisen, der skriver på tysk, men er dansk, har Jakob Michelsen overhalet både Johnny Mølby og Ove Pedersen indenom, og avisen mener endda at vide, at Ove Pedersen har tilbud fra flere tyske 3.- og 2. Bundesliga-klubber, mens Johnny Mølby formentlig overtager styringen med Viborg.

Peter Enevoldsen er stadig assistenttræner i Sønderjyske. Han følger ikke Lars Søndergaard til AaB, og tidligere har Enevoldsen fortalt til BT, at han er i dialog med klubben om en forlængelse af sin nuværende aftale. Der Nordschleswiger mener da også at vide, at Enevoldsen bliver i klubben under den muligt kommende cheftræner, Jakob Michelsen.

Sønderjyske har ikke ønsket at kommentere på trænernavne over for avisen.