Der kom brev fra… Saudi-Arabiens wannabe-vælgere

Kære danskere ramt af politikerlede,

1

Via en hemmelig og dødsensfarlig internetforbindelse har vi overvåget, hvordan I diskuterer jeres politikeres undertrykkelse, mudderkastning og generelle moralske forfald. Vi kan også se, at I er meget trætte af, at jeres venner og bekendte har diskuteret politik under hele valgkampen i stedet for at poste billeder af søde katte og videoer af babyer.

Det er også hårdt, det kan vi godt se. Så hvorfor ikke lave en aftale, hvor I giver noget af jeres politiske diskussion til os? Vi vil rigtig gerne have lov til at sige noget lidt grimt om vores politikere (også kaldet den diktatoriske kongefamilie) uden at blive henrettet, gerne på de sociale medier. Nogle af os vil også gerne udtrykke vores støtte til Alternativet uden at komme i fængsel for olieeksportskadelig virksomhed.*

Det kunne også være virkelig fedt, hvis ens venner havde politiske holdninger, der ikke kun handlede om, hvorvidt Coca Cola eller Pepsi smager bedst. Så kan det godt være, vi ikke ville like dem alle, men det kunne da være spændende at diskutere uden at få 1000 piskeslag. I hvert fald indtil de sidste afsnit af Mad Men kommer på det arabiske Netflix.

Demokratiks håbefulde hilsner,
Saudi-Arabiens borgere

PS. Det med Alternativet kan vi godt forhandle om.