Der kom brev fra… Hamas og Hizbollah

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kære Ahmed Akkari,

Det er med nogen sorg, vi ser, at du forsøger at tilsværteHamas og Hizbollah, når du i Berlingske er citeret for følgende om det møde, du havde med os i anledning af Muhammed-krisen:


”Vi bad dem ikke specifikt om en voldelig aktion, men det lå i kortene, at det var en mulighed. Man går jo ikke til en militant organisation for at få et læserbrev.”


Det vil vi på det kraftigste opponere imod. I årevis har Hamas’ kuglepensbevæbnede fraktion, Al Quds Læserbrevsbrigader, haft et kompromisløst fokus på harmdirrende indlæg i større medier. Og sandelig siger vi, at Hamas’ militante i deres stræben efter at knuse zionisme og blasfemi kan skrive mere polemisk og vitriolfyldt end en Groft Sagt forfattet af en tømmermandsramt Claes Kastholm!


Også vi i Hizbollah anerkender til fulde, at pennen er stærkere end sværdet. Det forhindrer os imidlertid ikke i at kombinere det bedste af de to verdener.


Derfor er vi for øjeblikket i fuld gang med at uddanne kadrer af toptrænede selvmordsskribenter, der kan sprænge den offentlige debat i luften, som var de genmodificerede krydsninger af Dovne Robert og Yahya Hassan. Om Gud vil, vil vi derfor snarest ramme den danske opinion som en mere sardonisk polemikbombe end selv et helt ton af Ekstra Bladets ”I øvrigt mener jeg”!

Med uvenlig hilsen,


Hamas&Hizbollah