Retsmedicinere går i gang med at obducere det formodede lig af Kamilla Hantusch

Ekskæresten til den forsvundne 22-årige Kamilla Hantusch fremstilles torsdag i grundlovsforhør, og samtidig går retsmedicinere i gang med at obducere det kvindelig, der blev fundet onsdag aften.

Fold sammen
Læs mere
Foto: Politiet / privatfoto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Liget, der onsdag aften blev fundet ved en motorvejsafkørsel ved Kliplev, skal torsdag obduceres af retsmedicinere.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den afdøde formodes at være identisk med den 22-årige Kamilla Hantusch, som forsvandt lørdag 19. juli. Politiet anholdt onsdag aften kvindens 24-årige ekskæreste, der sigtes for drabet på Kamilla Hantusch.

Manden vil torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Sønderborg. Politiet forventer, at anklagemyndigheden vil bede om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

Politiet har endnu ikke oplyst, hvordan den sigtede stiller sig til anklagen. Torsdag fortsætter de tekniske undersøgelser på findestedet ved motorvejsafkørslen, som ifølge TV 2 News stadig er spærret for trafik.

Syd- og Sønderjyllands Politi får hjælp af kolleger fra Østjyllands Politi og Fyns Politi, og området gennemsøges med hunde i jagten på spor efter gerningsmanden.

Politiet har de seneste dage afsøgt området omkring Padborg med hjælp fra over 100 hjemmeværnsfolk og dykkere fra Beredskabsstyrelsen.

Det var et tip fra en borger, der førte politiet på sporet af liget.