Lig fundet ved motorvej formodes at være efterlyst kvinde

Et lig, der fundet tæt på en motorvejstilkørsel ved Kliplev, er formodentlig den forsvundne Kamilla Hantusch, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Fold sammen
Læs mere
Foto: Politiet / privatfoto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den internationalt efterlyste 22-årige Kamilla Hantusch er formentlig fundet død ved en motorvejstilkørsel nær Kliplev i Sønderjylland.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Politiet oplyser samtidig, at den pågældende motorvejstilkørsel er afspærret i forbindelse med fundet og de videre undersøgelser.

I en pressemeddelelse uddyber politiet, at fundet er sket efter en borgerhenvendelse, og at man endnu ikke med sikkerhed kan sige, at det er Kamilla Hantusch.

De nærmeste pårørende er dog underrettet.

»Liget er endnu ikke endeligt identificeret, men Syd- og Sønderjyllands Politi formoder, at der er tale om Kamilla Hantusch, som forsvandt lørdag den 19. juli,« skriver Syd- og Sønderjyllands Politi, der ikke har yderligere kommentarer.

Kamilla Hantusch blev sidst set lørdag aften den 19. juli ved 22.30-tiden af et familiemedlem, der skiltes fra hende på Frøslevvej ved skolen i Padborg.

Det var meningen, at Kamilla Hantusch skulle gå hjem til Teglgårdsvej, hvor hun bor. Men søndag viste det sig, at hun aldrig var kommet hjem.

Tidligere onsdag kom det frem, at flere end 100 hjemmeværnsfolk og dykkere fra Beredskabsstyrelsen assisterede Syd- og Sønderjyllands Politi med eftersøgningen af Kamilla Hantusch fra Padborg, der forsvandt for 11 dage siden.

Politiet har desuden fået hjælp fra forsvarets helikoptere, der har cirkuleret rundt over Padborg og omegn.

Politiet har tidligere meldt ud, at man frygter, at der ligger en forbrydelse bag kvindens forsvinden.