Reimer Bo er klar til forsoning med DR

Reimer Bo Christensen lægger nu op til en konstruktiv løsning med DR. En ny produktionskontrakt med hans eget selskab nævnes som en mulighed.

Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis DR skal undgå at betale erstatning til Reimer Bo Christensen, må de fatte pen og papir og udforme en ny kontrakt.

Ex-værten på "21 Søndag" lægger op til en konstruktiv løsning.

- Jeg ser til min glæde, at ledelsen i DR påtager sig et stort ansvar for den beklagelige konflikt, som lige nu udvikler sig i offentligheden. Og det giver mig en optimistisk tro på, at der kan findes en løsning, lyder det fra Reimer Bo Christensen.

Tv-værten er blevet kritiseret for at have en dobbeltrolle, hvor han sideløbende med sin værtsrolle på DR's "21 Søndag" solgte et Stein Bagger-interview til DR fra sit eget private produktionsselskab.

- Enten er man ansat eller også har man produktionsaftaler. Det accepterer jeg, siger Reimer Bo Christensen, der nævner muligheden for en produktionskontrakt mellem DR og hans eget selskab.

En produktionskontrakt ville indbærer, at DR skulle betale Reimer Bos produktionsselskaber for en række programmer.

Hvis ikke Reimer Bo kan få en ny kontrakt, vil han som minimum kræve løn i de resterende 14 måneder, som den nuværende kontrakt lød på.

- DR har afbrudt min kontrakt. Så er spørgsmålet nu, hvad det vil koste for DR, men vi vil gerne gøre opmærksomme på, at der også er andre løsninger, siger han efter at have rådført sig med sin advokat.

Reimer Bo Christensen vil ikke udtale sig om, hvilke minimumkrav han har til en eventuel ny kontrakt.

- Jeg har aldrig udtalt mig om, hvad jeg ikke vil. Jeg er meget åbent over for, hvad jeg kan komme til at lave, og der ingen grund til at kaste med mudder, siger Reimer Bo Christensen til Ritzau.

Den afskedigede tv-vært oplyser til Ritzau, at DR ikke ønsker at se ham i DR Byen for tiden.

- Det er ikke ønsket, siger han.

/ritzau/