Politiet tror, ligdele stammer fra forsvundet direktør

Under en fisketur fandt en mand tirsdag ligdel i vandet. Politiet mener, at den tilhører forsvundet direktør.

Politiet mener, at ligdele fundet ved Marselisborg Havn i Aarhus tirsdag tilhører en forsvundet direktør. Arkivfoto af Aarhus Havn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bent K Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Aarhus. Østjyllands Politi har fundet ligdele, som politiet mener kan stamme fra den 73-årige direktør Niels Joachim Nicholaisen, der 5. februar forsvandt på vej til træning i et fitness center i Aarhus og ikke er set siden.

- Søndag aften kl. 22.35 fandt en person, der var ude at fiske, en ligdel i vandet. Vi blev tilkaldt, og dykkere fra brandvæsnet har i dag fundet yderligere ligdele i vandet ud for Marselisborg Havnevej, siger vagtchef Carsten Dahl fra Østjyllands Politi og tilføjer:

- Vi er fortsat i gang derude.

- Vi har en mistanke om, at det kan være Niels Joachim Nicholaisen, som vi tidligere har eftersøgt.

Ligdelene bliver nu sendt til undersøgelse på retsmedicinsk institut for at få slået fast, om de som formodet tilhører den savnede direktør.

Der holdes ligsyn og obduktion torsdag, fortæller vagtchefen, der også oplyser, at familien til den savnede er underrettet om fundet og om, at det kan være ham.

Politiet har tidligere haft dykkere ude at lede efter den forsvundne mand og har både fundet hans håndklæde og en mobiltelefon ved Marselisborg Lysthavn.

Politiet har ingen grund til at tro, at han har været udsat for en forbrydelse.

/ritzau/