Medier: Danskere var skyld i storbrand på italiensk campingplads

Dansk familie menes ved uheld at have antændt en brand på en campingplads tæt ved Venedig. 2.000 turister er evakueret.

Omkring 2000 mennesker er blevet evakueret fra en campingplads i Italien, hvor en brand blev opdaget mandag morgen. En dansk familie mistænkes for at have glemt at slukke nogle stearinlys, der har antændt nogle gasflasker. Free/Www.colourbox.com Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Omkring 2.000 turister er blevet evakueret fra en campingplads i det nordøstlige Italien tæt ved Venedig.

Det er sket i forbindelse med en brand mandag morgen, der ifølge flere italienske medier ved et uheld blev antændt hos en dansk familie, der var blandt gæsterne på campingpladsen Pra delle Torri i kystbyen Caorle.

Det lokale politi i Caorle siger til Ekstra Bladet, at der er tale om en ulykke, hvor levende lys har antændt nogle gasflasker.

Fordi der er tale om en ulykke, er ingen anholdt i sagen. Politiet siger ifølge Ekstra Bladet, at en dansk mand kan se frem til at betale skaderne.

Avisen Venezia Today skriver, at der er tale om en 55-årig dansker, men den oplysning har det lokale politi ikke bekræftet.

Campingpladsens manager, Stefano Scrignoli, siger til Ekstra Bladet, at 40 mobile homes over en strækning på 200 kvadratmeter er brændt ned.

Vagthavende hos Udenrigsministeriets Borgerservice Folmer Jensen siger tirsdag morgen, at ministeriet ikke har oplysninger om, at danskere skulle været kommet til skade eller være ansvarlige for branden.

- Men vi er bekendt med, at der er en brand på en campingplads i Italien, siger han og tilføjer:

- Via den danske ambassade i Rom er vi i tæt kontakt med de danske statsborgere på campingpladsen og står klar til at yde dem konsulær bistand. Det kan være, hvis de skal have hjælp til at komme hjem på en eller anden måde, hvis de har brug for for eksempel lægehjælp eller advokatbistand.

/ritzau/