Mand sigtet for at stikke sin kone ihjel

Ægtefællen til den 34-årige kvinde, der mandag blev stukket ihjel i en lejlighed på Frederiksberg, er blevet sigtet for drabet.

Foto: Camilla Rønde. Arkvifoto.
Læs mere
Fold sammen

»Jeg har stukket min kone. Jeg er bange for, jeg har slået hende ihjel.«

Sådan lød det ifølge Københavns Politi over telefonen, da en 34-årig mand mandag formiddag ringede til politiet for at fortælle, at han havde stukket sin 34-årige kone ned med en kniv i deres lejlighed på Frederiksberg.

Det fortæller politikommissær Hans Erik Raben fra Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet til bt.dk.

»Vi får meldingen omkring klokken 11.30 om, at en mand har ringet ind til alarmcentralen og sagt, at han har knivstukket sin kone,« siger han.

Den centrale efterforskningsleder kørte derfor med det samme ud til parrets lejlighed på Philip Schous Vej, hvor også en ambulance var til stede. Kvinden blev forsøgt genoplivet og kørt til Rigshospitalet.

Men genoplivningen var forgæves, og klokken 12.08 blev hun erklæret død.

Da betjentene ankom til lejligheden, fandt de kvindens 34-årige ægtefælle i den. Manden blev anholdt og kørt direkte til personundersøgelse.

Motivet er endnu ikke kendt, men ifølge Hans Erik Raben tyder det på, at motivet skal findes i parrets samlivsproblemer.

»De har været gift i kort tid. Hun har været fraflyttet lejligheden i en periode, men de er så flyttet sammen igen. Og det er så nu gået galt. Så det er formentligt i nogle samlivsproblemer, motivet ligger,« siger han til bt.dk.

Politiet har fortaget de tekniske undersøgelser i lejligheden og har fundet det formodentlige gerningsvåben.

Den anholdte ægtemand er sigtet for drab. Han fremstilles i grundlovsforhør tirsdag, hvor også den 34-årige kvinde bliver obduceret.