Liebhaver-mægleren Jan Fog er død

En af Danmarks mest kendte ejendomsmæglere, Jan Fog, har tabt kampen til kræft. Det bekræfter hans au pair-pige over for ugebladet Se og Hør torsdag aften.

Ejendomsmægler Jan Fog er død Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech

Den 66-årige kendismægler sov stille ind på Rigshospitalet i København klokken 17.30 torsdag efter et sygdomsforløb, der har stået på siden december, skriver bt.dk. Jan Fog fik konstateret kronisk lymfatisk leukæmi, der også kaldes ’gammelmands-leukæmi', før jul - en melding, som den livsglade ejendomsmægler tog med vanlig optimisme.

»Jeg har sagt til lægerne, at til sommer er jeg fuldstændig helbredt. Og de siger omvendt til mig, at med den indstilling til tingene skulle det ikke undre dem, om jeg får ret,« sagde Jan Fog til BT i marts.

Den forudsigelse fik han desværre ikke ret i - men han kæmpede til det sidste. Ifølge Se og Hør var Jan Fog indlagt på Rigshospitalet i forbindelse med en stamcelletransfusion, der var et led i den behandling, som skulle kurere ham for den frygtelige kræftsygdom.

Men en virus ramte den 66-årige livsnyder, der herefter blev lagt i koma og kort efter afgik ved døden.

Jan Fog havde ellers følt sig tæt på fit for fight på trods af den livstruende sygdom, der endte med at koste ham livet.

»Jeg er fuld af energi, og alt er, som det skal være. Bortset fra, at min form ikke er, som den plejer, når jeg skal gå op på fjerde sal. Da bliver jeg lidt forpustet,« har Jan Fog tidligere fortalt BT.

»Så alt er, som det plejer. Det eneste, jeg har måttet undvære i år, har været skiferien, fordi jeg måtte vente på, at undersøgelserne var færdige. Men det kan jeg leve med. Så nu tager vi i stedet ned til båden i Frankrig på forlænget weekend,« sagde Fog.

Jan Fog efterlader sig sin hustru og livsven, Charlotte Juul, som han blev gift med tilbage i december 2013.

Dengang kaldte han det et fornuftsægteskab, der først og fremmest havde til formål at gøre Charlotte Juul til ejendomsmæglerens arving og sikre hende økonomisk. Det blev desværre relevant langt tidligere, end parret kunne have håbet.

TV: Livsnyderen Jan Fog, sådan slappede han af