Chokeret ven om Jan Fogs død: Jeg vidste ikke det var så slemt

Foto: Claus Bech.
Læs mere
Fold sammen

Liebhaver-ejendomsmægleren Jan Fog døde torsdag eftermiddag efter at have pådraget en virus i forbindelse med behandlingen af den kræftsygdom, han led under. Vennen den tidligere cykelrytter, Jens Veggerby, er chokeret over Liebhaver-ejendomsmæglerens død.

»Jeg blev meget chokeret, da jeg læste det på nettet. Det kom helt bag på mig. Jeg har jo næsten lige set ham ude på Strandvejen, hvor jeg kom cyklende for omkring 3-4 uger siden. Her kom han smilende gående og råbte hej til mig. Han virkede frisk og i godt humør. Jeg vidste slet ikke, at det stod så slemt til med sygdommen. Han døde alt for tidlig,« siger Jens Veggerby.

Han har kendt Jan Fog igennem mange år, og de har deltaget ved mange af de samme receptioner og i bylivet sammen. Jens Veggerby bor samtidig også tæt på, hvor Jan Fog boede.

»Jeg har kendt Jan Fog i meget lang tid. Jeg mødte ham tit, når jeg var ude og cykle, og han var altid glad og imødekommende. Altid i godt humør. Han var måske en smule speciel, men han var altid flink og rar,« fortæller han.

Ifølge Jens Veggerby var Jan Fog ikke bange for at snakke om sit eget værd, og kalder ham for en foregangsmand for andre i forhold til Janteloven:

»Han var lidt udansk i hans tilgang til succes, og han var meget selvsikker. Han var aldrig bange for at bryde med Janteloven og sige, at han var god og dygtig til det, han lavede. Jeg mener, at han var en god foregangsmand for andre. Det vil jeg huske ham for,« siger han.