Kendishotel i Skagen fyrer direktøren

Direktøren for det legendariske Ruths Hotel i Gl. Skagen er overraskende blevet afskediget.

Ruth's Hotel er legendarisk og en vigtig kulisse i fortællingen om den årlige Hellerup-uge i Skagen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Direktøren på det legendariske Ruths Hotel i Gl. Skagen er blevet afskediget. Efter 13 år på hotellet er det således slut for Ragnhild S. Jensen.

- Jeg ved ikke rigtigt, hvor meget jeg må fortælle om det, men jeg kan da sige, at jeg selvfølgelig er skuffet, fortæller hun til nordjyske.dk

LÆS OGSÅ:Skagens mange ansigter

Ifølge en intern meddelelse sker fratrædelsen "indenfor nogle dage". Fyringen kommer, efter at hotellets ejer Jørgen Phillip-Sørensen døde i januar. Derefter er der skiftet ud i bestyrelsen, og det kostede altså i fredags Ragnhild S. Jensen pladsen i direktør-stolen.

- Det er måske naturligt nok, at der også bliver skiftet ud i direktørstolen, når der kommer ny ledelse, siger Ragnhild S. Jensen: - Men nu har jeg ikke holdt sommerferie i 20 år, så det vil jeg starte med at gøre.

LÆS OGSÅ:
Berlingskes artikler fra Hellerup-ugen i Skagen

Som direktør for Ruths Hotel har Ragnhild S. Jensen desuden haft ansvaret for driften af Strandhotellet og Sømærket.

Det er den nye bestyrelse, der har truffet beslutningen om at afskedige Ragnhild S. Jensen.

- Det her er ikke nogen kritik af vores tidligere direktør som person, og det er heller ikke nogen kritik af den måde, som hun har ledet hotellet på, forklarer bestyrelsesformand Jens Stadum til avisen.

- Det handler simpelthen om, at der er kommet en ny bestyrelse med nogle andre driftsmæssige briller på, og så har det været hensigtsmæssigt at få en anden ledelse.

Udefra vurderet kommer direktør-fyringen alligevel som noget af en overraskelse. I juni opnåede Ruths Hotel nemlig for første gang nogensinde at få tildelt fem ud af seks mulige stjerner fra Dansk Hotel Standard. Men nu skal der altså alligevel ske ændringer

- Der er ingen dramatik i det her. Vores koncept vil stadigvæk være at levere højkvalitetsoplevelser for de personer, der opholder sig på Ruths Hotel, forklarer Jens Stadum og afviser derefter at komme med yderligere kommentarer til fyringen.