Bitcoin-milliardær vil smide 100.000 kroner i sedler ud til københavnerne fredag

Hvis du ser en Rolls-Royce køre rundt i gaderne fredag i København, skal du nok stoppe op. For i løbet af dagen vil bitcoin-milliardær smide adskillige sedler ud ad vinduet fra sin luksusbil til københavnerne. Bered dig på pengeregn.

Niklas Nikolajsen har tjent mere end de fleste i at spekulere i Bitcoins. Og nu vil han smide 100.000 kroner ud ad vinduet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Emil Hougaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det kan betale sig at stå på gaden i København fredag – bogstavelig talt.

Fra klokken 16 vil den danske Bitcoin-milliardær Niklas Nikolajsen kaste penge ud ad vinduet fra sin Rolls-Royce. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det vil altså ikke bare regne med regndråber – som DMI siger, det vil – fredag, men også penge.

Det skriver B.T.

Hvor mange penge er der så tale om? 100.000 kroner fordelt på 2.000 halvtredskronesedler.

»Jeg vil gerne skabe lidt opmærksomhed om den bar, jeg åbner. Og så sømmer det sig for en vært at være gavmild, når han holder fest,« siger Niklas Nikolajsen til B.T.

Den danske milliardær har opbygget sin formue som stifter og bestyrelsesformand i kryptobanken Bitcoin Suisse. Han siger til mediet, han har tørretumblet pengene, han vil kaste ud af vinduet på sin luksusbil, da det efter sigende gør det nemmere at separere dem. Pengeregnen vil foregå i to til tre timer, men hvor løfter han ikke hele sløret for. Men det bliver på de mindre gader i Indre By mellem Nørreport, Christiansborg, Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

Alt imens pengene bliver smidt ud til københavnerne vil Niklas Nikolajsen råbe, at de skal komme på Luke's – hans nye bar. Og her vil være flere penge at finde.

Hver halve time vil bartenderne smide en mønt i et tilfældigt glas, de langer over disken. Denne mønt vil være 4.000 kroner værd.