Berlingske åbner det journalistiske værksted

I de kommende uger kan du følge vores afdækning af forholdene i den danske folkeskole. Men du kan mere end det. For i dag åbner Berlingske Tidende for det journalistiske værksted i bloggen Berlingske Undersøger.

I de kommende uger kan du følge vores afdækning af forholdene i den danske folkeskole. Men du kan mere end det. For i dag åbner Berlingske Tidende for det journalistiske værksted i bloggen Berlingske Undersøger. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lars Rievers
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske folkeskole er en af verdens dyreste, men det er ikke en af verdens bedste. Hvordan kan det være? Med afsæt i det spørgsmålog efter flere ugers grundig research er Berlingske Tidendenu klar med vores nye undersøgende satsning "På 2. klasse". 

I de kommende uger kan du følge vores afdækning af forholdene i den danske folkeskole. Men du kan mere end det. For i dag åbner Berlingske Tidende for det journalistiske værksted i bloggen Berlingske Undersøger. 

Her inviterer vi alle interesserede med indenfor på redaktionen. Det gør vi, fordi vi på Berlingske Tidende ved, at der altid er læsere, der er klogere end os. Jer vil vi gerne invitere med i vores journalistiske arbejde. Derfor: Har du en særlig viden om den danske folkeskole? Har du erfaringer, som kunne være relevante for andre? Har du ideer til, hvordan folkeskolen kommer i verdensklasse? Så gå ind på Berlingske Undersøger, der er hjemsted for alle vores journalistiske undersøgelser. 

Blog: I kommer med på redaktionsmødet i morgen

Journalisterne bag undersøgelsen, Bjarne Steensbeck, Bodil Jessen og Line Oxholm, vil gå videre med de mest interessante forslag og input. 

Har du konkrete tip eller forslag til nye undersøgelser, Berlingske Tidende bør kaste sig over, så er det også her, du kan komme i direkte kontakt med vores prisbelønnede journalister. På Berlingske Undersøger vil medlemmerne af gravegruppen fortælle om deres journalistiske metoder og etiske overvejelser. Du kan læse gravegruppens grundlag og møde gruppens medlemmer. 

Du kan desuden opdatere dig på de undersøgelser, vi er i gang med eller har gennemført. Om politireformen (Modtager af Cavling-prisen 2009), om vagtlægeordningen i I Lægens Hænder og om de danske soldater i Afghanistan i serien "De faldne".

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Berlingske Undersøger.