Baronessen og Bendter danner par

Den 34-årige baronesse Caroline Fleming er blevet kærester med den danske fodboldstjerne Nicklas Bendter.

To danske kendisser, Caroline Flemming og fodboldspilleren Nicklas Bendtner, oplyser, at de danner par. Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske fodboldstjerne Nicklas Bendtner, 22, danner nu officielt par med den 34-årige Caroline Fleming - også kendt som tv-baronessen. Det skriver Ekstra Bladet.

Parret blev efter Bendtners superoptræden for Arsenal i Champions League fotograferet hånd i hånd på gaden i London. Og selvom parret afviser at fortælle yderligere om deres private forhold, så bekræfter Bendtner, at de er kærester.

- Ja, vi er et par, og vi er meget lykkelige og forelskede, siger han til Ekstra Bladet.

Mødte hinanden i TV-program

Men bekræftelsen har Danmark fået et nyt kendispar, der formentlig vil være fast inventar i aviser og ugeblade den kommende tid. Medierne skal dog ikke regne med, at parret selv vil åbne op for posen. Overfor Ekstra Bladet lader de således forstå, at de ikke vil svare på spørgsmål om deres privatliv.

Om specielt den engelske presse, der ikke just er kendt for sin tilbageholdenhed, vil acceptere tavsheden er dog næppe sandsynligt. For de engelske medier har historien den ekstra dimension, at Caroline Fleming tidligere var gift med den stenrige engelske James Bond-arving og jetsetter Rory Fleming.

Bendtner og Caroline Fleming mødte hinanden under optagelserne til tv-programmet 'Baronessen flytter ind', hvor Bendtner dukkede op som gæst hjemme hos en fodboldglad familie.