17-årig forsvundet pige er vendt hjem

Læs mere
Fold sammen

Venner og familie har indtil søndag aften forgæves ledt efter 17-årige Mette Hoffmann fra Fredensborg, som har været sporløst forsvundet siden lørdag den 6. december.

Men nu er hun fundet, bekræfter Nordsjællands Politi overfor bt.dk

»Hun er fundet i god behold,« lyder det fra vagtchefen, der ikke har yderligere kommentarer søndag aften.

Formanden for foreningen ’Missing People<saxo:ch value="226 128 153"/>, et netværk bestående af frivillige, der hjælper i sager med forsvundne personer, bekræfter ligeledes at Mette Hoffmann er fundet i god behold.

»Hun har det efter omstændighederne godt,« fortæller formand René Nielsen til bt.dk.

Ifølge ham er Mette Hoffmann blevet genforenet med sin familie, og hun er nu i trygge hænder og modtager nu den hjælp, som hun behøver.

»Vi og familien takker alle jer, der har været involveret i denne sag,« lyder det fra Missing People.

Mette Hoffmann forsvandt fra sine forældres hjem i Fredensborg lørdag den 6. december. Hun var på hjemmebesøg fra Bispebjerg Hospital, hvor hun var indlagt, fordi hun har haft spiseforstyrrelsen anoreksi de sidste par år.

Den 17-årige pige gik over til naboen for at lege med deres kattekillinger, men kom aldrig hjem igen. Siden da er hun blevet spottet på et overvågningskamera i Hillerød, hvor hun formentlig hoppede på S-toget mod København.

Hendes mobiltelefon afgav et signal nær Valby, men siden da havde ingen set eller hørt Mette Hoffmann. Derfor er det stadig uvist, hvor hun præcist har befundet sig, siden hun forsvandt den 6. december.

BNB