Pamela for sexet til lufthavne

Se vidoen for dyrebeskyttelse, der ikke må vises i de amerikanske lufthavne, med Baywatch-stjernen som strippende sikkerhedsbetjent.

Se hele videoen nederst i artiklen. Fold sammen
Læs mere
Foto: YouTube-video
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kampagnen mod brug af skind og pels var målrettet til at blive vist i lufthavnene op til New York Fashion Week, som foregår i øjeblikket. Men nu er den erklæret "forbudt for børn."

Læs også: Flybesætning kun iført bodypaint

Det er CNN Airport Network, der har stoppet visningen med begrundelsen, at når den vises i et offentligt rum, kan den ses af børn.

Centrum i filmen er den tidligere Baywath-stjerne og Playboy foldeudpige, 42-årige Pamela Anderson, som nu arbejder aktivt for dyrebeskyttelse og er glødende modstander af brug af læder og pels.

Udnytter til fulde sine fortrin
I kampagnen udnytter hun til fulde sine fortrin og baggrund og spiller en nødtørftig påklædt sikkerhedsbetjent, som stipper flypassagerer for beklædningsgenstande i læder og pels - et par helt til til deres eget bare skind.

Meningen var, at kampagnen skulle møde deltagerne i lufthavnen, når de fra i dag ankommer til modemessen i New York.

En repræsentant for "People for the Ethical Treatment of Animals" oplyser, at organisationen nu håber, at flyselskaberne er mere liberale og vil tage filmen med i deres in-flight entertainment.

"Vi håber, at de mere progressive flyselskaber, som f.eks. Virgin, vil vise vores film om bord," siger PETA Senior Vice President, Dan Mathews til Daily Telegraph.

Se videoen her: