Plads til hele slægten: Her er landets allerstørste huse

Nogle drømmer om et værelse mere, et større badeværelse eller plads til et par ekstra skabe i køkkenet. Her er boligerne, hvor der er plads til det hele og lidt til.

Thobo-Carlsen & Partnere A/S & Bernstorffestate. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Har du udråbt 2017 til at blive året, hvor du investerer i de ekstra kvadratmeter, du savner derhjemme? Så er der god grund til at læse videre.

For selvom langt de fleste af de knap 34.000 villaer, der for øjeblikket er til salg rundt om i landet, breder sig ifølge boligsiden Boliga.dk over mindre end 200 kvadratmeter, er der også en stribe huse, der har bedre plads.

Meget bedre plads.230 villaer er således mere end dobbelt så store, og ser man på det hus, der har absolut mest plads, når antallet af kvadratmeter helt op omkring fire cifre.

Se de fem største huse, der er til salg netop nu på Boliga herunder

1. Fruerstuevej, Svendborg – 943 kvadratmeter

Foto: Thobo-Carlsen & Partnere A/S Fold sammen
Læs mere


Med knap 950 boligkvadratmeter og tilhørerende 250 kvadratmeter kælder er denne villa, der ligger på Fruerstuevej i Bellevue, Svendborg, det største hus, der lige nu er til salg på boligmarkedet.
Huset rummer 21 værelser og er blandt andet opført med tårn og spir.
Udbudsprisen lyder på 6.950.000 kr.

Se villaen her

2. Kidnakken, Maribo – 780 kvadratmeter

Foto: danbolig Maribo. Fold sammen
Læs mere


11 værelser, der fordeler sig på 780 kvadratmeter, er størrelsen, der skal til, for at kalde sig Danmarks næststørste villa udbudt offentligt til salg netop nu.
Prisen lyder på 3.995.000 kr., og for det beløb får man en villa, der oprindeligt var hjem for den daværende direktør for Maribo Sukkerfabrik.

Se villaen her

3. Måhavevej, Holeby – 735 kvadratmeter

Foto: Ejendomsmægler Thomas Porse. Fold sammen
Læs mere


Også her er der rigeligt med plads til at blive væk fra hinanden. I alt får man 735 kvadratmeter bolig ud af en investering i denne ejendom i Holeby nær Rødby på Lolland.
Og den nye køber bliver næppe den eneste, der har leget gemmeleg på adressen. De to bygninger, som man her har mulighed for at købe, er nemlig en del af den gamle Torslunde Skole.
Ejendommen er udbudt til 1.645.000 kr.

Se villaen her

4. Gellerupvej, Varde – 709 kvadratmeter

I Varde nær Esbjerg ligger denne herregård, der også har kvadratmeter nok til både den store børnefamilie og den pladskrævende hobby.
Ejendommens 17 værelser fordeler sig på intet mindre end 709 boligkvadratmeter, som en ny køber kan rykke sit møblement ind på for en pris på 11.500.000 kr.

Se villaen her

5. Egtoftevej, Vedbæk – 683 kvadratmeter

Foto: Bernstorffestate. Fold sammen
Læs mere

Her er plads nok til et flygel i stuen, der ligger i åben forlængelse med “rummet”, der er sparet væk i de fleste andre planløsninger: det indendørs pool-område.
I alt er der 683 kvadratmeter at komme efter i denne villa, som ligger i Vedbæk nord for København.
Huset blev udbudt til salg i december for 14.995.000 kr.

Se villaen her

*Boliga har ikke medtaget land- eller domicilejendomme samt ejendomme, der hovedsageligt bruges til erhverv.