Husleje på 98.000: Her er Danmarks dyreste lejebolig

Foretrækker du at bo til leje i luksuriøse omgivelser, er der i Hellerup et godt bud på en ny bolig.

Er der penge nok på kontoen til, at du hver måned kan se knap 100.000 kroner blive trukket i husleje? Så er det nu, du skal slå til.  Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Er der penge nok på kontoen til, at du hver måned kan se knap 100.000 kroner blive trukket i husleje?

Så er det nu, du skal slå til.

I Hellerup er der nu mulighed for at flytte ind i en luksuriøs lejebolig, der kræver, man enten har en solid indkomst eller en svulstig formue.

Præcis 98.000 kr. skal der tastes i beløbsfeltet, når du i din netbank opretter den nye faste overførsel, efter lejekontrakten er underskrevet.

Det gør villaen til den dyreste, der er udbudt på Boligas lejeportal Lejnu.dk.

Port og pool

Der er da heller ikke en flig af typehus og standardløsninger over boligen, der er blevet renoveret under rådgivning af en arkitekt.

I stueetagen er der blandt andet et nyt køkken og en stor stue. Er det ikke nok til at tøjle dine kulinariske evner, er der endnu et køkken i kælderplan.

På de øvre etager er der flere værelser - og flere badeværelser med kar. Ligesom der er en stor stue på 2. etage.

Der er også flere udendørsfaciliteter, man for sin nye udgiftspost vil kunne nyde godt af.

I haven er der en 15 meter lang pool med et tilhørende poolhus, mens selve indgangen til grunden er gennem en privat port, hvorefter man vil kunne parkere sin bil i en dobbelt garage.

Det skriver boligsiden Boliga.

I stueetagen er der blandt andet et nyt køkken og en stor stue. Er det ikke nok til at tøjle dine kulinariske evner, er der endnu et køkken i kælderplan. Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Dyre lejeboliger

Er huslejen en kende for dyr, er der dog alternativer på luksuslejeboliger til beløb, der trods alt ikke er på vej mod de seks cifre.

Den næstdyreste villa hos Lejnu koster 69.000 kr. om måneden og ligger i Skodsborg. Den tredjedyreste ligger også i Nordsjælland. Det er i Brede, og her lyder huslejen på 60.000 kr.

Herefter følger en række boliger, der "kun" koster omkring 50.000 kr.

Interesseret i boligen til 98.000 kr.? Her kan du se mere til den.